Pastisseria i Càtering a Reus
Gaudeix d'una experiència única amb la família i els amics
Et proposem la nostra carta de pastissos i càtering d´alta qualitat tot artesà
Pastel Sacher
4,50 €
Un clàssic de la pastisseria tradicional vienesa En aquest pastís podem trobar capes fines d'un bescuit de xocolata molt untuós i humit, totes...
Pastel Menjablanc
4,50 €
És un mousse molt lleuger però amb sabors molt intensos.+
Damunt d'una galeta d'ametlla torrada trobem un mousse fet a partir de menjablanc...
Pastís nata i maduixes
34,00 €
Molt tendre i tou és un pastís clàssic que mai falla.
Maduixes fresques amanides amb llimona i menta, una fina capa de crema de iema cremada i...
Pastel lemon pie
4,50 €
Gaudi d' una galeta cruixent de mantega farcida de crema de llimona i cítrics de temporada, coronada amb merengue italià torrat i juzu confitat....
Moka
4,50 €
Aquest postre és com un somni fet realitat. Un mousse de xocolata blanca torrat al forn, amb gust a dolç de llet, farcit de cafè descafeïnat i...
Pastel carrot cake
4,50 €
Una de les especialitats de la Perpisseria.
Bescuit de pastanaga i oli d' oliva verge d' Almoster, embolicat amb crema espessa de formatge suau...
Pastel Cheesecake
31,90 €
Un bàsic de totes les celebracions, pel seu gust fàcil i cremós.
Aquesta recepta basca està elaborada amb formatge fresc de vaca i de cabra, amb...
Pastel Cervesa Negra
4,50 €
D'aspecte senzill però sabor intens tenim aquest postre, que està elaborat amb cervesa negra Guiness .
Cobert de crema de mascarpone muntada i...
PASTÍS CELEBRACIÓ
72,00 €
Bescuit humit de xocolata, crema de xocolata amb Llet, un toc de praliné i tot cobert de buttercream de vainilla. Es pot escollir el color i la...
Què fem
Oferim una carta de pastissos clàssics i moderns elaborats amb aliments ecològics i de proximitat. A La Perpisseria oferim un servei de càtering d´alta qualitat per a tota la província de Tarragona.
Julia Perpinyà Rodriguez
Va néixer el desembre del 1990 a Reus. Des de molt jove va començar fent pastissos i menjars a casa, per a la família i els amics.
Pastissos, galetes, torrons i una infinita varietat de postres. Va estudiar un grau de pastisseria a l'escola d'hostaleria de Cambrils i també un grau de producció i qualitat de la indústria alimentària.
A l'escola Hoffman va fer cursos de tapes i arrossos. La seva experiència professional al món de l'hostaleria va ser com a ajudant de cuina en casaments i celebracions a Heretat Sabartes al Baix Penedès.
A Can Bosch ubicat a Cambrils, com a responsable de postres durant 3 anys, Ferran Cerro durant 2 anys com a responsable de pastisseria i segona de cuina.
La Perpisseria, el nou objectiu de Julia per oferir totes les experiències culinàries que sempre ha desitjat traslladar el públic. Pastissos, galetes, melmelades, torrons, panellets i molt més!