

Solucions culinàries a mida
Gaudeix d'una experiència única amb la família i els amics Et proposem la nostra carta de productes ecològics d'alta qualitatAlguns dels productes estrella
Qui és la Júlia ?
Julia Perpinyà Rodriguez
Va néixer al desembre de 1990 a Reus. Des de molt jove va començar fent pastissos i àpats a casa, per la família i amics. Pastissos, galetes, torrons i una infinita varietat de postres.
Va estudiar un grau de pastisseria a l'escola d'hosteleria de Cambrils i també un grau de producció i qualitat de la indústria alimentaria. A l'escola Hoffman va fer cursos de tapes i arrossos.
La seva experiència professional en el món de l'hosteleria va ser com a ajudant de cuina en casaments i celebracions a Heretat Sabartes al Baix Penedés. Can Bosch situat a Cambrils, com a responsable de postres durant 3 anys, Ferran Cerro durant 2 anys com a responsable de pastisseria i segona de cuina.
La Perpisseria, el nou objectiu de la Júlia per a oferir totes les experiències culinàries que sempre ha desitjat traslladar al públic.
