977 917 020 | |
A la perpisseria, oferim solucions culinàries a tota la província de Tarragona, prova els nostres pastissos dolços o salats o el nostre servei de càtering
LA PERPISSERIA PASTISSERIA & CÀTERING

Solucions culinàries a mida

Gaudeix d'una experiència única amb la família i els amics Et proposem la nostra carta de productes ecològics d'alta qualitat

Qui és la Júlia ?

Julia Perpinyà Rodriguez

Va néixer al desembre de 1990 a Reus. Des de molt jove va començar fent pastissos i àpats a casa, per la família i amics. Pastissos, galetes, torrons i una infinita varietat de postres.

Va estudiar un grau de pastisseria a l'escola d'hosteleria de Cambrils i també un grau de producció i qualitat de la indústria alimentaria. A l'escola Hoffman va fer cursos de tapes i arrossos.

La seva experiència professional en el món de l'hosteleria va ser com a ajudant de cuina en casaments i celebracions a Heretat Sabartes al Baix Penedés. Can Bosch situat a Cambrils, com a responsable de postres durant 3 anys, Ferran Cerro durant 2 anys com a responsable de pastisseria i segona de cuina.

La Perpisseria, el nou objectiu de la Júlia per a oferir totes les experiències culinàries que sempre ha desitjat traslladar al públic.

La Perpisseria, elaboracions de Julia, pastisseria i càtering a Reus